Ons verhaal

“Een schitterende ervaring!”

Ontdek Rising Stars Concerts: stap binnen in historisch Amsterdam en laat de drukte van de stad even achter je. Geniet van een intiem concert en laat je in een uur betoveren door klassieke muziek van beroemde componisten, uitgevoerd door de beste, getalenteerde jonge musici van onder andere het Amsterdams Conservatorium.

Bij Rising Stars Concerts krijg je de unieke kans om te genieten van kleinschalige concerten op adembenemende locaties vol geschiedenis en charme. Onze jonge musici kunnen niet wachten om hun passie en talent met jou te delen!

Organisatie

Rising Stars is een non-profit initiatief van enthousiaste muziekliefhebbers. Wij geloven in het ondersteunen van jonge musici door hen de kans te geven ervaring op te doen en inkomsten te genereren. Een win-winsituatie: jij geniet van onvergetelijke concerten, terwijl jonge artiesten hun carrière een boost geven.

Sluit je aan bij ons muzikale avontuur en dompel je onder in de rijke cultuur van Amsterdam, terwijl je bijdraagt aan de toekomst van klassieke muziek.